Copenhagen Phil
21. marts 2014 kl. 19:30
Konservatoriets Koncertsal
  • Æres-gæstedirigent / Lan Shui
  • Solist / Marianna Shirinyan, klaver

Carl Nielsen / Hanedans
Shu-Si Chen / Koncert for guqin og orkester: ‘A Journey to Mountain Lang-Yei’
Brahms / Klaverkoncert nr. 1

Spanien turné

Ikke hvert år lykkes det at finde tid til at tage udenlands. Men i marts 2014 sætter Copen­hagen Phil kursen mod Spanien i en uge, hvor det spanske publikum trakteres til tonerne af Brahms, Tjajkovskij og Carl Nielsen. Chefdirigent Lan Shui står på dirigentpodiet, og den talentfulde danske pianist, Marianna Shirinyan, er med som solist.

Vores danske publikum skal naturligvis også have mulighed for at opleve en del af turné-programmet, og som en ekstra godbid opføres desuden Shu-Si Chens Koncert for guqin og orkester med den kinesiske guqin-spiller Zhao Xiaoxia som solist.

Koncerten er blevet til i samarbejde med Music Confucius Institute på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.