Copenhagen Phil
6. februar 2014 kl. 20:00
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / Jukka Iisakkila
  • Solist / Indians

Nodearrangører / Martin Nygård Jørgensen og Christoffer Møller
Support / Rumpistol
Lounge / DJ Mads Axelsen (P3/P6)Kunst i foyeren:
Udstiller / Anne Lorenzen, kunstner
Kunstnerisk konsulent / Helle Borre, Galleri kbh kunst

60 minutes of Indians

FROST og Copenhagen Phil præsenterer 60 MINUTES of INDIANS

Danske Indians er blevet modtaget med overstrømmende glæde af både anmeldere og publikum i Danmark og udlandet. Og det danske singer/songwriter projekt, som musiker Søren Løkke Juul står bag, har endda fået udgivet sit debutalbum Somewhere Else på det legendariske pladeselskab 4AD, som blandt andet udgiver The National, Efterklang og Bon Iver. For debutalbummet Somewhere Else kvitterede GAFFA med 6 stjerner og skrev: “Søren Løkke Juul overgår forventningerne og leverer et mesterværk i første hug,” og Pitchfork skrev: “the songs of Somewhere Else are hot-air balloons, charmingly handmade and possessed of an element of the unknown.”

I februar mødes Indians og Copenhagen Phils 70 klassiske musikere til årets første udgave af orkestrets populære 60 minutes koncerter for at skabe ny musikalsk magi sammen. De udforsker den endnu unge indie-classical genre og danner nye kreative broer mellem klassisk og rytmisk musik, når Indians’ sfæriske hymner bliver spillet i nye arrangementer tilpasset det 70 mand store symfoniorkester. Support denne aften er det danske spændende elektroniske band Rumpistol aka Jens Berents Christiansen, og efter koncerten med Indians vil DJ Mads Axelsen runde aftenen af i koncertsalens smukke foyer.

Hele herligheden præsenteres i samarbejde med den progressive musikfestival FROST

FROST har et helt særligt forhold til Indians. Det var nemlig her Søren Løkke Juuls enmands-indie-band i 2012 koncertdebuterede som support for Jonathan Johansson i Koncertkirken på Nørrebro. I de mellemliggende godt halvandet år er det gået stærkt for ham, ikke mindst i kraft af hans internationale pladekontrakt med legendariske pladeselskab 4AD.

Vi er rigtig glade for, at Indians vender tilbage på FROST 2014, og at han har valgt at kaste sig ud i denne spændende koncert med Copenhagen Phil.

Oplev koncerten:
Torsdag d. 6. februar fra kl. 20:00 i Konservatoriets Koncertsal.

Fredag d. 7. februar fra kl. 20:00 på Kulturværftet i Helsingør.

PROGRAM
20:00 Dørene åbner. Baren er åben, og der er kunst i foyeren.
Husk kontanter, Vi tager desværre ikke imod betalingskort i baren.
20:30 Support / Rumpistol
21:00 60 minutes of Indians
22:00 Lounge / DJ Mads Axelsen. Baren er åben.

Varighed: 3 timer
Garderobeafgift inkl. i prisen

Download programavis

Læs mere om FROST festival

Indiansindians_07092012_300dpiweb

Få en smagsprøve på vores 60 minutes koncerter: