Copenhagen Phil
13. december 2014 kl. 16:00
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / Morten Friis
  • Solist / Oh Land

DJ / Kasper Bjørke
Arrangør / Bendt Fabricius
 
Support / Musikere fra Copenhagen Phil spiller et af Oh Lands favorit klassiske værker, Arvo Pärts “Fratres”

60 MINUTES OF OH LAND

Oh Land og Copenhagen Phils 70 musikere mødes i Konservatoriets Koncertsal (tidl. Radiohuset) i 60 intense minutter! Og det en ren hit­parade, som Oh Land synger sig igennem denne aften, hvor der på plakaten er hits fra både tidligere albums og hendes nyeste udgivelse.

Oh Land udgav i september 2013 sit tredje album, Wish Bone, der fik anmeldere og publikum til at juble – igen. Nanna Øland Fabricius, som er tidligere balletdanser og talentet bag Oh Land, leverer medrivende storslået dramatik, melankoli og pop, der giver lytterne lyst til at flytte fødder i takt.

”Et symfoniorkester er så farverigt klangligt og lydmæssigt! Jeg glæder mig meget,” siger Oh Land, som med udgangspunkt i numrene fra sin seneste plade vil præsen­te­re ny musik skabt i samarbejde med orke­stret og komponist Bendt Fabricius – der, som navnet antyder, er Oh Lands far. Men også hits fra hendes tidligere albums er på plakaten.

Til Copenhagen Phils 60 minutes koncerter beder vi kunstneren om at vælge et klassisk værk, der betyder noget særligt for hende eller ham. Det bliver spændende, når Oh Land afslører sin favorit.

Efter koncerten er Kasper Bjørke DJ i loungen – hvor orkestrets egen 60 minutes of Mikkeller øl sælges.

Oh_land_2013_01-color-eye