Copenhagen Phil
20. december 2013 kl. 19:30
Københavns Domkirke
  • Dirigent / Helmuth Rilling
  • Solist / Julia Sophie Wagner, sopran
  • Solist / Anke Vondung, alt
  • Solist / Dominik Wortig, tenor
  • Solist / Michael Nagy, bas
  • Solist / Københavns Drengekor

Bach / Juleoratorium I-III

Bachs juleoratorium

Bachs Juleoratorium er næsten blevet vores med gjaldende trompeter og drønende pau­ker til ære for et nyfødt barn, der dog også bliver hyldet af hyrdernes vemodige blæse­instrumenter. Fire dygtige sangsolister til arier og duetter, Københavns Drengekor og en række solister fra orkestret. Så mangler vi bare en dirigent. I år en ung 80-­årig, der har levet med Bach, siden han som ung mand dannede sit første kor. Helmuth Rilling har indspillet Bachs samlede vokalmusik og dirigeret kantater og oratorier først i Stuttgart siden overalt. Han underviser og forsker og bliver tilsyneladende aldrig færdig med Bach. Det er vores held, og vi glæder os til jul.

Vi spiller Bachs Juleoratorium 19. december kl. 19:30 i Maribo Domkirke og 20. december kl. 19:30 i Københavns Domkirke.

Billetter til koncerten i Maribo Domkirke købes ved indgangen på koncertaftenen.

Billetter til koncerten i Københavns Domkirke kan købes her