Copenhagen Phil
2. december 2013 kl. 19:30
Metronomen

Programmet byder på Ewald, Malcolm Arnold, John Stevens Triangles for horn, basun og tuba og meget mere!

Copenhagen Phil BRASS!

Vi har for tiden værkerne på værksted, arbejder på at skabe iørefaldende fraseringer og klange. Vi ser frem til koncerterne. Først ½ 12 koncerten i Møstings Hus, søndag den 17. november kl 11:30, hvor vi med et enkelt værk på programmet varmer op til denne koncert i Metronomen på Frederiksberg 15 dage senere.

Da koncerten i Metronomen bliver en 100 % messingkoncert, er der noget storisk i vente.

Musikken bevæger sig rundt i tid og sted. Fra barok til nutid og fra Amerika til skyerne over Skandinavien. Gorm Hovaldts ro­man­tiske trompethjerte banker til tider sin inderlighed så meget ud, at vi har måtte bede ham holde stærkt igen. Finurligheder og swing andre steder i musikken tysser nu også den slags ned. Måske, hvis snefnug kommer vrimlende, eller en i publikum fletter os et julehjerte, kan det ske, vi sender dette års første julelyde afsted.

Vi glæder os til at spille for et veloplagt publikum!

Læs mere her