Copenhagen Phil
9. oktober 2012 kl. 19:30
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / André de Ridder
  • Solist / Efterklang

Musik / Piramida – nyt album
 
Arrangører / Daniel Bjarnason (Sigur Rós, Múm) / Karsten Fundal (Under Byen, Choir of Young Believers) / Missy Mazzoli (Kronos Quartet, Victoire)
 
Support / Peter Broderick
Lounge / DJ August B. Boberg

60 minutes of Efterklang - EKSTRAKONCERT

Efterklang har de senere år rejst jorden tynd og er kendte over hele verden for deres fortryllende liveshows, hvor bandet ofte suppleres af flere prominente gæste­musikere. Udover hundredvis af koncerter på rockspillesteder har Efterklang også optrådt i store koncertsale verden over i samarbejde med nogle af verdens bedste klassiske orkestre.

Efterklangs musik udkommer på det prestigiøse engelske pladeselskab 4AD, og deres nye 4. album Piramida er centrum for denne specielle koncert­aften – bandets første koncert i Danmark efter en pause på 18 måneder.

Efterklang vil sammen med Sjællands Symfoni­orkester / Copenhagen Phil opføre deres nye album med orkesterarrange­menter af komponisterne Karsten Fundal og Missy Mazzoli. Koncerten fik verdens­premiere i Sydneys Operahus i maj 2012 – nu får Danmark glæde af at kunne opleve 60 minutter fyldt med inspirerende musik, mystiske vibrationer og masser af Efterklang.

Efterklang3sh