Copenhagen Phil
6. oktober 2012 kl. 19:30
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / Marc Soustrot
  • Solist / Christoph Prégardien, tenor
  • Solist / Henrik Halén, horn

Medvirkende / Malmö Symfoniorkester / DR PigeKoret

Holst / 7 Part-­Songs
Britten / Serenade for tenor, horn og strygere
Holst / Planeterne

Malmö Tur-Retur

Som led i Øresundsfestivalen Music Around 2012 bytter vi denne af­ten koncertsal med Malmö Symfoniorkester, så publikum på begge sider af sundet får lejlighed til at høre to sjældent spillede mesterværker: Brittens War Requiem og Planeterne af Holst.

Øresundsfestivalen Music Around gennem­føres i år for sjette gang – det er Nordens største kunstmusikfestival med orkester­ og kammermusik på begge sider af Øresund. Festivalen finder sted den 4.–14. oktober 2012, og temaet i år er LONDON. London er den klassiske musiks hoved­stad med et musikliv, der har skabt vigtige musikalske strømninger – og kunstnere fra hele verden drømmer om at stå på byens store scener. Programmet i år hylder engelsk musik gen­nem tiden med internationale gæstespil og de fremmeste ensembler i Øresunds­regionen.

Læs mere om Music Around