Copenhagen Phil
12. oktober 2012 kl. 19:30
Kulturværftet, Helsingør
  • Dirigent / André de Ridder
  • Solist / Efterklang

Musik / Piramida – nyt album
 
Arrangører / Daniel Bjarnason (Sigur Rós, Múm) / Karsten Fundal (Under Byen, Choir of Young Believers) / Missy Mazzoli (Kronos Quartet, Victoire)
 
Support / Peter Broderick
Lounge / DJ August B. Boberg

60 minutes of Efterklang

Efterklang har de senere år rejst jorden tynd og er kendte over hele verden for deres fortryllende liveshows, hvor bandet ofte suppleres af flere prominente gæste­musikere. Udover hundredvis af koncerter på rockspillesteder har Efterklang også optrådt i store koncertsale verden over i samarbejde med nogle af verdens bedste klassiske orkestre.

Efterklangs musik udkommer på det prestigiøse engelske pladeselskab 4AD, og deres nye 4. album Piramida er centrum for denne specielle koncert­aften – bandets første koncert i Danmark efter en pause på 18 måneder.

Efterklang vil sammen med Sjællands Symfoni­orkester / Copenhagen Phil opføre deres nye album med orkesterarrange­menter af komponisterne Karsten Fundal og Missy Mazzoli. Koncerten fik verdens­premiere i Sydneys Operahus i maj 2012 – nu får Danmark glæde af at kunne opleve 60 minutter fyldt med inspirerende musik, mystiske vibrationer og masser af Efterklang.

Efterklang3sh