Copenhagen Phil
12. januar 2012 kl. 19:30
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / Jayce Ogren
  • Solist / Michael Carøe, konferencier

Violin / Mikkel Futtrup
 
Sinatra / Bernstein / Ravel / Jacob Gade / Ellington / Mahler / Rossini m.fl.

Nytårs-swing

Sjællands Symfoniorkester / Copenhagen Phil, DKDM-Big Band og Michael Carøe går sammen om en række festlige swing-nytårskoncerter

Sjællands Symfoniorkester / Copenhagen Phil, DKDM-Big Band og Michael Carøe går sammen om en række festlige swing-nytårs­koncerter! Den spændende Jayce Ogren dirigerer, og Michael Carøe er syng­ende konferencier. Violinist, Mikkel Futtrup, er koncert­mester og får denne aften en særlig rolle. Han er til daglig koncertmester i Det Kgl. Kapel og har bl.a. modtaget Gladsaxe Musikpris og Emil Holms Mindelegat fra DR Symfoni­Orkestret. Koncerten er en fælles­produktion med Det Kgl. Danske Musik­konservatorium.

Jayce Ogrens aktiviteter er et spændende eksempel på udviklingen, der er i klassisk musik lige nu. Han har dirigeret verdens bedste orkestre og er samtidig sangskriver, sanger og orkesterleder i singer/songwriter bandet Young Kreisler, hvor der ikke sættes grænser mellem stilarter eller genrer.