Copenhagen Phil
2. december 2011 kl. 19:30
Konservatoriets Koncertsal
  • Dirigent / André de Ridder
  • Solist / Henrik Marstal
  • Solist / Hannah Schneider

VJ / Dark Matters
Den Musikalske Markedsplads / MixToVerdener & Hannah Schneider
Support / Upcoming operatalent, Erlend Tyrmi (baryton)
Lounge / DJ Stephan Bomberg
 
Mahler / Satser og satsuddrag fra 1., 3., 4., 6. og 7. symfoni v. orkestret
Mahler / Samples fra 1., 2. og 4. symfoni samt Lieder eines fahrenden Gesellen v. Marstal & Schneider

60 minutes of CONNECTIONS

Mahler vs. ambient Mahler remixed

Henrik Marstal og Hannah Schneider for­tolker udvalgte satser fra forskellige Mah­lers symfonier, looper, krydsklipper og indsætter dem i en elektronisk lydverden – sat overfor orkestrets fortolkninger af Mahler. Det bliver en battle mellem Marstal/ Schneider og orkestrets 100 musikere.

Dirigenten er den utraditionelle engelsk/ tyske André de Ridder, der er kendt som en innovativ og fascinerende dirigent, der præ­senterer utraditionelle programsammen­sætninger. Ridder er chefdirigent for det engelske Sinfonia ViVA og har bl.a. arrangeret og dirigeret det engelske tegne­serieband Gorillaz’ seneste album, som han er Grammy-nomineret for. Dark Matters er VJ’s og gør koncerten til en visuel oplev­else med lysprojektioner på scenen med orkestret som scenetæppe. MixToVerdener & Hannah Schneider vil spille musik på Den Musikalske Markedsplads før koncerten, hvor publikum inddrages og skal mixe musikken. DJ Stephan Bomberg spiller i loungen efter koncerten i forlængelse af aftenens Mahler-tema.

En let anretning kan forudbestilles og nyd­es på Den Musikalske Markedsplads fra kl. 19:30. 60 minutes koncerten starter kl. 21.

60minutes 2011 / 2012 støttes af:
Det Obelske Familiefond / Nordea-fonden / Augustinus Fonden / Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond / Sjællands Symfoniorkesters Udviklingsfond

Læs aftenens programavis

60_connections_2000_2