Copenhagen Phil
17. november 2011 kl. 19:30
Osted Fri- og Efterskole

Instruktør / Kristian Leth
Orkesterleder / Frederik Øland

 

Ale Carr / Dreamers Beginning
Nikolaj Busk / Snabbschottis
Ale Carr / Intermezzo
Nikolaj Busk & Arvo Pärt / Nikolajs første styk’ & Silouans Song
Mozart & trad. / Amadeus Circus

 

Support / Third Ear
Lounge / DJ Kristian Leth

60 minutes of DREAMS

Dreamers Circus og Kristian Leth
A New Kind of Dream

Et sted mellem klassisk musik, folkemusik og moderne kultur ligger et forjættet land. Et sted, hvor alle er velkomne, men ingen­ting er, som man forventer. A New Kind of Dream er resultatet af en proces, hvor kræfter fra forskellige kulturelle øer møder hinanden et fjerde sted. Musiker og forfatter Kristian Leth bidrager som en nysgerrig instruktør, mens folkemusik-trioen Dreamers Circus kaster egne og andres kompositioner i hænderne på Sjællands Symfoniorkester / Copenhagen Phil og arrangør Hans Ek. Resultatet er musik, befriet fra fordomme og båret af fascination, tradition og ambitionen om at finde frem til det unikke.

En let anretning kan forudbestilles og nydes fra kl. 19:30. 60minutes koncerten starter kl. 21. Før koncerten er der support med den eksperimenterende internetradio­kanal, Third Ear, som går live i en radio­dokumentar. Efter koncerten er Kristian Leth DJ i loungen.

60minutes 2011 / 2012 støttes af:
Det Obelske Familiefond / Nordea-fonden / Augustinus Fonden / Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond / Sjællands Symfoniorkesters Udviklingsfond

Læs aftenens programavis

Se teasere fra prøverne

60_dreamers-circus_2000_1_