English Copenhagen Phil


Cookie- og privatlivspolitik

Denne hjemmeside www.copenhagenphil.dk er ejet af:

Copenhagen Phil – hele Sjællands Symfoniorkester
Rosenørns Allé 22, 5.
1970 Frederiksberg C.
Danmark

Tlf.: 3399 1199
CVR: 23 41 09 15

A. Nye regler

Fra 25. maj 2018 træder nye regler for beskyttelse af persondata i kraft som følge af ny EU-lovgivning. Derfor opdaterer Copenhagen Phil vilkår og betingelser for brug af vores website. Du kan i vores opdaterede privatlivspolitik (nedenfor) læse om, hvilken kontrol du har over dine data, og hvordan de er brugt.

Ændringerne for de nye betingelser vil ske automatisk, og du behøver ikke at gøre noget. Hvis du fortsat benytter www.copenhagenphil.dk fra den 25. maj 2018, accepterer du de opdaterede betingelser.

B. Privatlivspolitik

Copenhagen Phil lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger, du giver os, ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

1. Indsamling og brug af personoplysninger

Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor:

• Ved tilmelding til nyhedsbrev
• Ved tilmelding til undervisning / omvisninger

Formålet med indsamlingen er således at levere de ydelser, som du har tilmeldt dig.

Personoplysninger bliver på intet tidspunkt videregivet eller solgt til tredjepart, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse (fx ved tilmelding af nyhedsbrev).

2. Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke fx til nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, stoppes behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er forpligtede til at opbevare dine personoplysninger i henhold til lovgivningen.

3. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Dette har vi blandt andet gjort ved at bruge SSL certifikat.

4. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

5. Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Copenhagen Phil, som angivet under punkt 6. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Datatilsynets kontaktoplysninger er som følger:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
e-mail dt@datatilsynet.dk

5. Links til andre hjemmesider mv.

www.copenhagenphil.dk kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer, sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger.

6. Kontakt

Hvis du ønsker, at vi opdaterer eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os som angivet nedenfor:

Copenhagen Phil
Adresse: Rosenørns Allé 22, 5., 1970 Frederiksberg C
Mail: copenhagenphil@copenhagenphil.dk
CVR: 23 41 09 15

C. Cookiepolitik

På www.copenhagenphil.dk bruger vi cookies til at undersøge, hvordan hjemmesiden bliver brugt. Disse oplysninger bruges til løbende at få statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Vi bruger Google Analytics (tredjeparts cookies) på www.copenhagenphil.dk til:

• Antal besøgende
• Anvendt tid på hjemmesiden samt tidspunkt
• Anvendte enheder
• Anvendte browsere
URL på besøgte sider

De indsamlede data til Google Analytics slettes løbende og senest efter to år.

Derudover anvender vi Soundcloud til afspilning af lydfiler.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies er ikke aktive filer; de kan altså ikke udvikle virus eller spore indhold på din computer. Det eneste, de gør, er at sende anonyme oplysninger tilbage til os om besøgstidspunkt, varighed osv.

Hvis du ikke vil tillade brugen af cookies på din computer, kan du blokere for cookies ved at ændre i indstillingerne i din browser, så den husker det fremover. Du kan også slette cookies, der allerede er lagret.

Du kan risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til, hvis du blokerer eller sletter cookies.

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies på dit IT-udstyr.

Hvis du anvender en PC, kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL] + [SHIFT] + [Delete].

Hvis det ikke virker, eller hvis du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:

• Internet Explorer
• Mozilla Firefox
• Google Chrome
• Opera
• Safari
• Flash cookies

- 24. maj 2018.