Copenhagen Phil


Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Denne hjemmeside www.copenhagenphil.dk er ejet af:

Copenhagen Phil – hele Sjællands Symfoniorkester
Rosenørns Allé 22, 5.
1970 Frederiksberg C.
Danmark

Tlf.: 3399 1199
CVR: 23 41 09 15

A. Baggrund

I denne Cookie- og privatlivspolitik beskrives, hvordan Copenhagen Phil indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og når du anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder

B. Privatlivspolitik

Copenhagen Phil lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger, du giver os, ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning på området.

1. Indsamling og brug af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger om dig i forbindelse med:

• Tilmelding til nyhedsbrev.
• Tilmelding til undervisning / omvisninger.
• Din færden på vores hjemmeside, men kun hvis du har samtykket til vores brug af cookies.

Formålet med indsamlingen af personoplysninger er at levere de ydelser, som du har tilmeldt dig. Herudover kan vi indsamle personoplysninger om dig til brug for markedsføring.

Vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse (fx ved tilmelding af nyhedsbrev) og har samtykket til vores behandling af dine personoplysninger eller hvis du har samtykket til vores indsamling af personoplysninger ved at acceptere brugen af cookies.

2. Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke fx til nyhedsbrevet. Dit samtykke er således vores hjemmel til at behandle oplysninger om dig, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, stoppes behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er forpligtede til at opbevare dine personoplysninger i henhold til lovgivningen. Du kan læse mere om, hvordan du deaktiverer cookies nedenfor.

3. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Dette har vi blandt andet gjort ved at bruge SSL certifikat.

4. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

5. Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Copenhagen Phil, som angivet under punkt 6. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Datatilsynets kontaktoplysninger er som følger:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
e-mail dt@datatilsynet.dk

5. Links til andre hjemmesider mv.

www.copenhagenphil.dk kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer, sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger.

6. Kontakt

Hvis du ønsker, at vi opdaterer eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os som angivet nedenfor:

Copenhagen Phil
Adresse: Rosenørns Allé 22, 5., 1970 Frederiksberg C
Mail: copenhagenphil@copenhagenphil.dk
CVR: 23 41 09 15

C. Cookiepolitik

På www.copenhagenphil.dk bruger vi cookies til at undersøge, hvordan hjemmesiden bliver brugt. Disse oplysninger bruges til løbende at få statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Vi bruger Google Analytics (tredjeparts cookies) på www.copenhagenphil.dk til:

• Antal besøgende
• Anvendt tid på hjemmesiden samt tidspunkt
• Anvendte enheder
• Anvendte browsere
URL på besøgte sider

Oplysningerne kan anvendes til brug for markedsføring af koncerter og events. De indsamlede data til Google Analytics slettes løbende og senest efter to år.

Derudover anvender vi Soundcloud til afspilning af lydfiler.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies er ikke aktive filer; de kan altså ikke udvikle virus eller spore indhold på din computer. Det eneste, de gør, er at sende anonyme oplysninger tilbage til os om besøgstidspunkt, varighed osv.

Hvis du ikke vil tillade brugen af cookies på din computer, kan du blokere for cookies ved at ændre i indstillingerne i din browser, så den husker det fremover. Du kan også slette cookies, der allerede er lagret.

Du kan risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til, hvis du blokerer eller sletter cookies.

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies på dit IT-udstyr.

Hvis du anvender en PC, kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL] + [SHIFT] + [Delete].

Hvis det ikke virker, eller hvis du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:

• Internet Explorer
• Mozilla Firefox
• Google Chrome
• Opera
• Safari
• Flash cookies

Særligt om pixels:

Vi bruger pixels på hjemmesiden med henblik på at kunne markedsføre koncerter og events på Facebook og Instagram, herunder så vi kan markedsføre koncerter i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Pixels er et stykke kode, der kan integreres på en hjemmeside med henblik på optimering og målretning af kampagneannoncer. Pixeldata er krypteret og er derfor ikke en personhenførbar oplysning. Idet data opsamlet via pixels ofte kan kombineres med andre data, kan de samlede data dog alligevel anses for at være personoplysninger.

Vi vil i visse tilfælde videregive de indsamlede pixeldata til vores samarbejdspartnere, med henblik på at kunne lave fælles annoncering.

De pixels, der er placeret på hjemmesiden, vil kun blive aktiveret, hvis du samtykker til anvendelsen af cookies. Hvis du samtykker til brugen af cookies, samtykker du også til, at vi kan videregive indsamlet pixeldata til brug for markedsføring.

I nogen tilfælde vil vi modtage pixeldata fra vores samarbejdspartnere, med henblik på at kunne målrette vores annoncer til personer, der har udvist interesse for klassisk musik. I sådanne tilfælde, vil vi basere behandlingen på interesseafvejningsreglen, der udgør et hjemmelsgrundlag for behandling af personoplysninger i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Senest opdateret den 13. januar 2021.