English Copenhagen Phil

MUSIK PÅ TVÆRS

Med Copenhagen Phils pædagogiske pro­jekt, Mu­sik på Tværs, spil­ler or­kest­ret hvert år sko­le­kon­cert­er for om­kring 6000 børn og unge fra he­le Sjæl­land og de om­kring­lig­gen­de øer.

Musik på Tværs koster 35 kr. pr. elev og består af tre tilbud:

• Skolebesøg af et mindre ensemble
• Koncert i Konservatoriets Koncertsal med det store symfoniorkester
• Adgang til undervisningsmateriale
• Deltagelse koster 35 kr. + moms pr. elev. Beløbet dækker ensemblebesøg og koncert

Vision

Pædagogisk musikformidling til børn og unge er én af Copenhagen Phils fornemste opgaver. Derfor spiller vi hvert år skolekoncerter for mere end 6000 skoleelever fra hele Sjælland – i både klasselokalerne og koncertsalen.

Med Musik på Tværs bringer vi den klassiske musik ud i alle kroge af Sjælland – ud til dér, hvor børnene og de unge har deres dag­lig­dag. Vi deler det store symfoniorkester op i mindre ensembler og fylder klasseværelserne med musik på højeste niveau. På skolerne er den vigtigste opgave at vække børnenes interesse og nys­ger­rig­hed for al det fantastiske, som klas­sisk musik rummer. For det er en helt særlig op­lev­else at mærke den levende sym­fo­niske musik på tætteste hold.

Kulminationen sker i slutningen af skole­året, hvor børnene oplever det spillevende orkester folde sig ud i al sin storhed og kraft på scenen i Konservatoriets smukke koncertsal. Multikunstneren Carl Quist-Møller tegner og fortæller live til musikken og guider børnene igennem særligt tilrettelagte skolekoncerter med musikprogrammer, der er skræddersyede til elever i hhv. 0.–2. klasse, 3.–4. klasse samt de ældre elever i 5.–6. klasse. Fælles for alle er, at børnene stifter bekendtskab med musikken og drages ind i dens eventyrlige univers.

Velkommen til Musik på Tværs!

Lærerkurser og ensemblebesøg

Lærerkurserne foregår på Det Kgl. Danske Musik­kon­ser­va­to­ri­um:


• Program A: 28. januar 2019 kl. 14:30 – 16:00
• Program B: 29. januar 2019 kl. 14:30 – 16:00
• Program C: 30. januar 2019 kl. 14:30 – 16:00

Ensemblebesøg i klasserne er i uge 9 fra den 25. februar til 1. marts 2019.

Kontakt
Pædagogisk koordinator /
Karl Bjerre Skibsted: kbs@copenhagenphil.dk

 

Tilmeld


Musik På Tværs video: