Copenhagen Phil

AdministrationStine Thomas Kristensen
Luk

Stine Thomas Kristensen: stk@copenhagenphil.dk

Jeg startede som kommunikationsansvarlig i Copen­ha­gen Phil i 2010 – inden da, havde orke­stret ikke haft en fast­ansat kom­mu­ni­ka­tions­med­arbejder.

Som en af få personer i Copenhagen Phil er jeg uden en musisk-/konservatorieuddannelse. Heldigvis er klas­sisk musik mig ikke fremmed – jeg har altid lyttet meget til klas­sisk og startede som 7årig med at gå til kla­ver. Den fritidsinteresse holdt i godt 12 år, så tog nye over, og jeg endte med at specialisere mig i kul­turformidling på Roskilde Universitets cand.comm. ud­dannelse. Her blev mit speciale Kunsten at kommuni­kere kunst indgangsbilletten til Copenhagen Phil, hvor jeg hver dag glæder mig til at komme på arbejde. Herudover har jeg slået mine folder på Det Ny Teater, Privat­teatret og i Dansk Skuespillerforbund.

Nu er det blevet min fornemme og vigtige opgave at formidle alle orkestrets koncerter og aktiviteter. Jeg er meget glad for at sidde på publikumsrækkerne i Konservatoriets smukke koncertsal og nyde Copenhagen Phils dygtige musikere fylde rummet. Derfor håber jeg, at et endnu bredere publikum får smag for den klas­siske verden – det vil jeg gøre mit allerbedste for!