Copenhagen Phil

AdministrationLise Neidel
Luk

Lise Neidel: ln@copenhagenphil.dk

Jeg er vild med publikum! Altså bare de kigger på nogle andre end mig… Min baggrund er teater­viden­skabe­lig med et tvist af kulturformidling og projektledelse, og inden jeg kom til Copenhagen Phil, har jeg arbejdet for billetsalgsorganisationen Teaterbilletter – og før det på Nørrebro Teater og Teatret Kaleidoskop.

Det bedste, jeg ved, er at være med til at give folk gode oplevelser og især at bygge bro mellem publikum og kunsten. At være med til at åbne folks øjne for noget, de endnu ikke ved er fedt. Jeg er også meget optaget af at nedbryde fordomme om det elitære og utilgængelige og i stedet formidle, hvad kunsten kan, og hvad man kan opleve med den. Mit motto er, at alt skal ikke være for alle, men der er altid noget til enhver! Det kan bare være, man lige skal finde det først…

Min interesse for klassisk musik er startet i den lokale musikskole, hvor jeg gik så længe jeg overhovedet kunne. Her spillede jeg fløjte, klarinet og kammermusik. Jeg er også operafan og arbejder på en bredere viden om kormusik (når jeg altså ikke bliver så bevæget af det, at jeg ikke kan se ud af øjnene for tårer).

Som B&U-koordinator og billetadministrator glæder jeg mig til at tage vores publikum i alle aldre i hånden og føre dem godt og trygt ind i den smukke koncertsal og spillestederne rundt omkring på Sjælland og Lolland-Falster.