Copenhagen Phil

AdministrationAnna Boysen Lauritsen
Luk

Anna Boysen: abl@Copenhagenphil.dk

Hele mit liv har jeg beskæftiget mig med musik. Jeg er vokset op i et hjem med to musikerforældre, så måske derfor har klassisk musik altid været en stor del af min hverdag, og hvem jeg er. I min barndom gik jeg til violin, klaver og kor og fortsatte med de to sidstnævnte aktiviteter i mange år. Især min tid som korsanger har præget mig. Først og fremmest det fællesskab man bliver en del af, når man skaber musik sammen, men også de musikalske oplevelser, det har ført med sig. De største oplevelser var at medvirke som børnekor i flere operaforestillinger på Det Kongelige Teater. Drømmen om en karriere ved musikken prægede mig i mange år og var også en af årsagerne til, at jeg startede på Sankt Annæ Gymnasium på den kunstneriske linje med musik og drama. Men interesserne var mange, og pludseligt brugte jeg mindre tid på musikken.

Efter gymnasiet læste jeg jura i 1,5 år på Københavns Universitet og startede i 2018 på Copenhagen Business School, hvor jeg læser en bachelor i Business, Language and Culture. Sideløbende med mine studier har jeg arbejdet som studentermedhjælper hos Ørsted, ligesom jeg har lavet frivilligt arbejde i politik, studenterforeninger og hos Copenhagen Opera Festival.

Hos Copenhagen Phil hjælper jeg ledelsen med at styrke den administration, der skal supporte orkestret, så det fortsat kan skabe og levere musik af høj kvalitet til alle publikummer på Sjælland.